IKVÄLL ÅT VI FRASIGA VÅFFLOR
Dom här frasvåfflorna blir super goda!
Dom är även fria från gluten. Och om man vill kan man även använda laktosfri mjölk istället för vanlig.
Och här kommer receptet...
Och här kommer receptet...
Ingredienser för 8 st våfflor:
3 dl Maizena
2 tsk Bakpulver
0,5 tsk salt
3 dl Mjölk
2 st Ägg
2 msk Olja
Lite Smör
1. Blanda dom torra ingredienserna.
2. Tillsätt hälften av mjölken och rör till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och olja och vispa ihop.
3. Hetta upp ditt våffeljärn. Pensla laggen med smör.
4. Grädda! (Använd cirka ½ dl smet till varje våffla). Rör om i smeten innan du gräddar nästa,
så inte majsstärkelsen sjunket till botten av bunken.
så inte majsstärkelsen sjunket till botten av bunken.
5. Servera med vispad grädde, trädgårdsbär eller sylt





0 comments:
Post a Comment