Thursday, October 3, 2013

HÖST - MOROTSSOPPA, SCONES OCH ÄPPELPAJ





Finns det någonting godare än en morotssoppa, nybakat bröd och äppelpaj en kall härlig höst dag som denna!?
Skulle inte tro det.
För mig är detta höst!


Receptet på höstens godaste morotssoppa hittar du, här
Och scones hittar du, här
 




ÄPPELPAJ

1-2 äpplen
kanel
90 gram smör
3 dl havregryn
1 dl kokos
1 dl socker


Skala och skiva äpplena och lägg dom i botten på en pajform.
Ös kanel på äpplena.
Blanda det rumstempererade smöret med havregryn, kokos och socker i en bunke. 
Lägg över degen på äpplena.
Ställ in i ugnen 15-20 minuter200 grader.
 Serveras med vaniljsås eller glass.
 
En super enkel, god paj som även är glutenfri.









0 comments:

Post a Comment